De Lekker Nuchter Methode

Online Challenge door Koos van Plateringen

Herkenbaar?

Je merkt dat “De 5 dagen lekker nuchter Challenge” je goed heeft gedaan en wilt dit gevoel vasthouden…

Je voelt je fitter en wil nog fitter worden…

Je wit nog meer stappen zetten om lekkerder in je vel te zitten…

Je wilt voorgoed afrekenen met je triggers om te drinken…

Je wilt niet meer terug naar dat oude gevoel…

Je bent klaar voor een nieuwe stap in je leven…

Je wilt echt een ander leven en dichter bij jezelf komen om meer geluk te ervaren…

Je wilt je leven van een 2D film veranderen in een 4D film met alles er op en eraan!

De “Lekker Nuchter” Methode

Altijd fris en helder. Meer focus, een betere concentratie en een paar kilo’s lichter. Wie wil dat niet? Toen ik stopte met het drinken van alcohol is mijn leven op zoveel punten positief veranderd. De energie die ik voel. De liefde die ik heb naar mezelf en naar anderen. Dat gevoel van gelukkig zijn. Tevreden zijn met wat er is. Dat gun ik iedereen. Daarom hebben we deze trainingen ontwikkeld.

De “Lekker Nuchter Methode” is voor iedereen die anders om wil gaan met het drinken van alcohol. Of je nu wilt minderen of helemaal wilt stoppen: Die keuze is aan jou! Deze methode gaat je leven veranderen. Je gaat meer voelen. Je gaat meer ervaren. Het wordt echter en eerlijker. Je voelt je gezonder!

Mijn leven is een 4D film geworden. Ik garandeer je dat jij dat ook gaat ervaren.

Het is een weg vol hobbels. Maar je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen. Lekker Nuchter!

Succes en maak er wat van! Het leven is echt te leuk!

Koos van Plateringen

Na deze online challenge:

Zit je lekkerder in je vel, want de aanmaak van het stresshormoon cortisol vermindert.  En: Je lichaam neemt vitamines en mineralen beter op. Je conditie verbetert. En: Je slaapt beter. En je kunt je beter concentreren. En je valt af!

Je krijgt de regie over je eigen leven

Je gaat je triggers die ervoor zorgen dat je gaat drinken, voor goed leren tackelen

Je komt dichter bij jezelf

Je krijgt nog meer inzichten over jezelf

Je krijgt meer zelfliefde, meer rust en meer geluk. Je krijgt je leven terug.

Dit wil ik! Meld mij aan

De Lekker Nuchter Methode

Het vervolgpakket

& prijs

30 dagen Online Challenge

Nu € 97,00

excl. btw

(normaal € 199,- nu: € 149,-)

 Wil jij lekker doorgaan naar dag 6? Meld je dan aan en ontvang alle 30 video’s.

Je ontvangt elke dag een video met inspiratie en oefeningen van de Lekker Nuchter Methode.

JA, ik meld me aan

Wat zeggen anderen over deze training?

Beste Koos, Bedankt! Wij hebben samen meegedaan mijn man en ik. We vinden het super fijn dat het ook nog eens gelukt is dankzij jouw hulp waren we super gemotiveerd. We slapen beter zijn fitter en voelen ons geweldig! Dank je wel xxxx Anja

“30 dagen lang motiverende en leerzame filmpjes hebben mij de 30 dagen doen doorkomen. Door deze challenge heb ik de stap gemaakt naar een leven zonder alcohol. Een echt en vrij leven!”

Martin

Deze challenge is bedoeld om te inspireren en je te motiveren anders om te gaan met alcohol. Dat je gaat ervaren dat een nuchter leven leuk is. Dat je niet automatisch een paar keer per week aan de alcohol zit. Dat je kan zijn wie jij bent! Zonder verdoving. En als je kiest voor een drankje, of twee, of meer, dan is dat ook ok. Jij kiest! (ook voor de consequenties…..)

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens de training!

Koos van Plateringen

Presentator Programmamaker Inspirator

“Als klein jongetje wilde ik maar een ding: Bij de televisie! Ik maakte studio’s en mijn eigen presentatiedesk in de woonkamer. Daar presenteerde ik van alles en nog wat.”
 

“Enthousiast, No Nonsense, en inpirerend. Dat is wat ik wil zijn.

Het inspireren van groepen mensen, vind ik het mooist aan mijn werk als presentator. In een persoonlijk gesprek heel dichtbij iemand komen en daardoor de kijker of luisteraar inspireren, vind ik fantastisch! Echte emoties laten zien. Dat inspireert mij enorm. Bij SBS6 (Shownieuws, De Dag Van Je Leven) heb ik me ontwikkeld tot een veelzijdig presentator van (live) TV-programma’s daarnaast presenteer  ik verschillende evenementen. (Huishoudbeurs, Miss Universe, COC Songfestival) 
 
Ik heb de afgelopen 20 jaar bijna dagelijks bekende, heel bekende en onbekende mensen over de hele wereld  geïnterviewd.  Op de een of andere manier heb ik snel een klik en weet ik snel vertrouwen te wekken waardoor echte verhalen ontstaan. Inspirerend en authentiek.
Door heel dichtbij te komen in het gesprek ontstaan echte verhalen en echte emoties, dat maakt interviewen voor mij heel bijzonder”
Koos van Plateringen is in 1974 geboren in Harderwijk. Hij studeert Communicatie aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Al tijdens zijn studie werkt hij voor verschillende televisieprogramma’s. In 2000 behaalthij zijn diploma en werkt vervolgens voor RTL Nederland als producer en redacteur bij o.a. ‘Koffietijd’ en ‘All You Need Is Love.’
Zijn televisiedebuut maakt Koos in 2002, als sterreporter in een lifestyle programma van Net5. Vanaf 2003 werkt hij achter de schermen bij ‘Shownieuws’ en sinds 2009 is hij een van de vaste presentatoren van het programma. Als verslaggever interviewt hij over de hele wereld de ‘groten der aarde’.
Elk jaar gaat hij voor SBS6 naar het Eurovisiesongfestival en door zijn werk groeit hij in de loop der jaren uit tot een veelgevraagd deskundige van het liedjesfestijn. In 2019 presenteert hij voor SBS6 het door hem bedachte programma ‘De Dag Van Je Leven.’ In hetzelfde jaar besluit Koos te stoppen bij Shownieuws en zich te richten op iets nieuws. Hij maakt podcasts, maakt als redacteur de talkshow OP1 en richt zich als interieurstylist op het inrichten van huizen. Een hobby die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot professionele opdrachten.
Op de achtergrond ontwikkelt hij tv formats. De komende jaren zal Koos zeker weer te zien en te horen zijn in de media. Hij is in opleiding bij de NPO Radio Campus en heeft elke zaterdagmiddag zijn programma op KX Radio. 
Koos is in 2016 kandidaat in ‘Expeditie Robinson’ en doet in 2017 mee aan ‘Dance Dance Dance.’ In het land presenteert Koos regelmatig evenementen, zoals de finale van Miss Nederland en het Nationaal COC Songfestival. Sinds 2020 inspireert en begeleid hij mensen die anders willen omgaan met het drinken van alchohol. Hij ontwikkelt de “Lekker Nuchter Methode” op www.eerlijkoveralcohol.nl Eind 2019 maakt hij in samenwerking met het ministerie van VWS de podcast Eerlijk Over Alcohol. Waarin het bekende Nederlanders interviewt over hun alcoholgebruik.

JA, ik meld me aan

Jij droomt hier toch ook van?

Altijd fris, helder, vol energie, meer focus, betere concentratie, nachtrust en een paar kilo’s lichter…

Meer liefde voor jezelf en daardoor voor anderen…

Je leven als een 4D film, met alles erop en eraan…

Een nieuw, ander leven met meer tijd voor andere, nieuwe dingen…

Genoeg tips and tricks om voorgoed de baas te zijn over jouw alcoholgebruik.

Lekker nuchter, dat is leuk!