Nog meer voordelen:

Betere concentratie, meer focus, vrolijker, minder prikkelbaar en geen katers. Wie wil dat nou niet? Maar er zijn nog meer voordelen:

Je zit lekkerder in je vel, want de aanmaak van het stresshormoon cortisol vermindert;

Je lichaam neemt vitamines en mineralen beter op;

Je conditie verbetert, waardoor je veel meer kunt doen op een dag;

Je slaapt beter, waardoor je je energieker voelt;

Je kunt je beter concentreren;

Je huid ziet er gezonder uit, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt;

Je krijgt veel minder calorieën binnen, waardoor je afvalt;

De kans op hart- en vaatziekten vermindert.

Doe mee met de 30 dagen Lekker Nuchter Challenge!

Ontvang iedere dag van Koos van Plateringen  een video in je mailbox. In 2 minuten helpt hij jou te inspireren, te motiveren en te informeren.

#lekkernuchter

Ik ben jouw coach

Sinds ik geen alcohol meer drink, is mijn leven in meerdere opzichten in positieve zin veranderd. Het is een 4D film geworden. Ik ervaar meer, ik voel meer, ik zie meer, ik leef veel intenser en dat maakt me gelukkiger.

Geen katers, geen sloom gevoel, niet duizelig als je te snel opstaat, een strakker lichaam, meer energie. Ik ben liever voor mezelf en daardoor ook naar anderen. Ik leef het leven zoals het zich aandient. Soms is dat dus ook niet leuk. Dan moet je emoties ervaren zoals ze zijn. Dat doen, geeft me kracht en zelfvertrouwen. Zonder de roes van alcohol is alles echt en eerlijk. Dat gevoel gun ik iedereen. Daarom ben ik dit platform gestart. Ik zeg niet dat je moet stoppen met alcohol. Integendeel: je hebt zelf de keuze over wat jij wilt in je leven. Ik ben coach en ervaringsdeskundige, geen psycholoog en geen verslavingscoach.

Deze trainingen zijn bedoelt om te inspireren en je te motiveren anders om te gaan met alcohol. Dat je gaat ervaren dat een nuchter leven leuk is. Dat je niet automatisch een paar keer per week aan de alcohol zit. Dat je kan zijn wie jij bent! Zonder verdoving. En als je kiest voor een drankje, of twee, of meer, dan is dat ook ok. Jij kiest! (ook voor de consequenties…..) Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens de training!

Groetjes, Koos van Plateringen

Dit zeggen deelnemers over de challenge

“Wat een mooie en bruikbare reis heb je ontwikkeld! Je openheid en positiviteit in het 30 dagen programma werkt aanstekelijk.”
Karin

“30 dagen lang motiverende en leerzame filmpjes hebben mij de 30 dagen doen doorkomen. Door deze challenge heb ik de stap gemaakt naar een leven zonder alcohol. Een echt en vrij leven!”

Martin, 36 jaar

“Bedankt wij hebben samen meegedaan mijn man en ik.
We vinden het super fijn dat het ook nog eens gelukt is dankzij jouw hulp waren we super gemotiveerd. We slapen beter zijn fitter en voelen ons geweldig! Dank je wel xxx”
Naam

“Ik volg nu al drie dagen je programma met mailtjes, filmpjes en de podcast over eerlijk over alcohol. Goed bezig hoor! De interview met de arts was interessant voor de bewustwording van de effecten van alcohol. Dank voor dit initiatief.”
Peter

“Iedere ochtend start ik met je bericht. Als ik eerlijk ben heb ik – tot nu toe – geen problemen om geen alcohol te drinken. Je stuurt goede filmpjes en ben iedere dag weer benieuwd wat er de volgende dag komt. Het filmpje over motivatie versus discipline was heel interessant. Ik kijk uit naar morgen!”
Richard

Fitter, energieker, scherper en gelukkiger.

De Lekker Nuchter Methode: geen drank, geen gedoe, geen kater.

Gewoon normaal. Helemaal jezelf…